Ionut Popa ii raspunde primarului Nechita

Apropo.ro / 05.12.2007, 10:19
Ionut Popa ii raspunde primarului Nechita
Ionut Popa spune ca in meciul cu Rapid nu va juca niciunul dintre "copiii sai de suflet".

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, ca in meciul cu Rapid, de miercuri, de pe teren propriu, din cadrul optimilor Cupei Romaniei, nu va juca niciunul dintre "copiii sai de suflet".

"M-am gandit foarte bine si in meciul de Cupa cu Rapid nu va juca nicinul dintre «copiii mei de suflet». Cu Rapid vor juca doar «copiii de suflet» ai lui Nichita. Ai lui si ai gastii de la tribuna oficiala. Ca sa nu mai spuna primarul ca sunt incapatanat si ca bag in echipa doar jucatorii mei, am decis ca acestia sa nu joace nici in Cupa si nici in urmatoarele doua meciuri de campionat. Ma refer la Branet, Radu Ciobanu, Onut, Kalai, Homei, Buta, Munteanu, Naidin, Sfarlea, Mijin si Silvasan. Acestia nu vor juca impotriva Rapidului", a spus Ionut Popa.

Tehnicianul iesenilor a mai afirmat ca se gandeste foarte serios daca va avea jucatori pe banca de rezerve: "Cred ca voi avea doar doua rezerve pe banca. Un portar si un jucator. Ma gandesc sa nu fac nicio schimbare si sa nu tin niciun jucator pe banca. De ce sa fac schimbari? Sa vina pe urma primarul si sa spuna ca am facut schimbari si i-am introdus in teren pe «copiii mei de suflet»? Ah, si ma gandesc sa-l pun pe Miclea capitan, asa cum tot imi cere galeria de ceva timp. Asa nu va mai fi nimeni suparat pe mine. Nu ma mai acuza nici primarul, nici galeria. Sa nu zica lumea ca eu sunt incapatanat".

Divergentele dintre antrenorul Ionut Popa si primarul Iasului, Gheorghe Nichita, care este si presedintele de onoare al clubului, au inceput dupa egalul de duminica, de pe teren propriu, cu Otelul Galati, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, cand edilul l-a acuzat pe tehnician ca se incapataneaza sa trimita in teren doar "copiii lui de suflet".

Partida Poli Iasi – Rapid Bucuresti, din optimile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, se va disputa miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Emil Alexandrescu.