Ionut Rada: Inca speram la titlu

Apropo.ro / 27.12.2007, 12:36
Ionut Rada: Inca speram la titlu
Fundasul Ionut Rada a declarat ca daca va fi liniste la echipa, Steaua are sanse sa castige titlul

Fundasul Ionut Rada a declarat, intr-un interviu acordat pentru forumul suporterilor formatiei "ros-albastre", ca daca va fi liniste la echipa, Steaua are sanse sa castige titlul, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

"Daca noi avem liniste la echipa, asa cum a avut si CFR Cluj sau alte echipe ce lupta pentru castigarea titlului, cred ca si daca diferenta era mai mare, tot aveam sanse. Normal ca inca speram la titlu. Mai sunt 15 meciuri de jucat si Clujul joaca meciurile directe cu principalele contracandidate in deplasare, cu exceptia Rapidului", a spus Rada.

Ionut Rada a mentionat ca este diferenta foarte mare intre fotbalul din Liga I si cel din Liga Campionilor. "Jucand in campionat, intalnind Dinamo, Rapid si castigand, asa cum s-a intamplat cu Dinamo, spunem de multe ori: «Mama, suntem buni, i-am batut», insa cand ajungi in Liga si intalnesti Arsenal sau Sevilla, iti schimbi imediat parerea. Ala este fotbalul adevarat. Si spun doar Arsenal si Sevilla pentru ca, este parerea mea si a colegilor, Slavia nu a fost mai buna ca noi. Am avut insa mult ghinion in meciurile cu ei", a spus fundasul stelist.

Rada spune ca a petrecut pana acum la Steaua o perioada foarte frumoasa, chiar daca rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. "Despre Steaua stiam si inainte ca este cel mai important club din tara si de aceea am facut aceasta alegere. Pot spune ca sunt fericit aici si sper ca in scurt timp sa vina si trofeele", a comentat el.

Rada a afirmat ca asa cum si-a facut treaba la Rapid cum a putut mai bine, tot asa va incerca sa dea pentru Steaua tot ce are mai bun.

Fundasul FC Steaua a comentat si faptul ca a fost criticat de finantatorul Gigi Becali: "Daca veneam de la o echipa de provincie, asa cum am venit de la Craiova cand am ajuns la Rapid, poate ca cedam din punct de vedere psihic. Insa, venind tot de la o echipa cu pretentii, unde era foarte mult stres, am rezistat. Domnul Becali vrea sa scoata ce e mai bun de la jucatorii sai si de aceea face acele declaratii. Pot spune ca da, chiar m-au mobilizat acele declaratii. Eu am spus si atunci ca daca doream liniste mergeam la o echipa mica".

Rada a mentionat ca a fost primit foarte bine, chiar daca atunci cand era la Rapid a avut un conflict cu capitanul stelist Mirel Radoi. "Ce a fost pe teren ramane doar pe teren. Eu m-am mai intalnit cu Radoi de atunci si mi-am cerut scuze, el a inteles, pentru ca acest lucru i se poate intampla oricui. S-a vorbit de multe ori de conflicte in vestiar cu Dica si Radoi, insa va asigur ca nu este nimic adevarat. Atat cu Dica, cat si cu Radoi, am o relatie de colegialitate foarte buna", a subliniat Rada.

Jucatorul stelist a declarat ca avand in vedere faptul ca a venit de putin timp si inca nu a realizat nimic deosebit, nu-si doreste sa plece de la echipa. "Vreau sa raman si sa dau tot ce e mai bun pentru ca echipa sa aiba rezultate. In acest fel vreau sa multumesc suporterilor stelisti care m-au primit foarte bine in Ghencea. Am ramas uimit cand am luat contact prima oara cu atmosfera din Ghencea. Stiam ca Steaua are cei mai multi suporteri din tara, insa nu ma asteptam la asa ceva. Eu, in trei ani cat am stat la Rapid, nu am vazut niciodata atatia suporteri cati au fost pe Ghencea la primele meciuri din acest sezon", a adaugat Rada.

Ionut Rada a spus care sunt obiectivele sale pentru noul an: "In primul rand sa raman la echipa. Apoi, sa fiu sanatos, pentru ca de fiecare data cand este nevoie de mine sa dau tot ce pot. Si, bineinteles, sa castig titlul cu Steaua. Le transmit suporterilor sa aiba incredere in continuare in noi. Asa cum dupa rezultatele bune toti ne aplauda, si dupa meciurile mai putin bune sa fie alaturi de noi. Avem nevoie de ei".