Ionuț Stancu vrea sa ramâna la Rapid

Apropo.ro / 29.12.2006, 09:52
Ionuț Stancu vrea sa ramâna la Rapid
Fotbalistul Ionuț Stancu a declarat, joi, ca vrea sa-și respecte contractul pe care îl are cu FC Rapid și ca nu vrea sa fie moneda de schimb pentru alte echipe, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu sunt euro sau dolar sa fiu dat la schimb


Fotbalistul Ionuț Stancu a declarat, joi, ca vrea sa-și respecte contractul pe care îl are cu FC Rapid și ca nu vrea sa fie moneda de schimb pentru alte echipe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu sunt euro sau dolar sa fiu dat la schimb peste tot în țara. Sunt la Rapid, am un contract pe care vreau sa-l respect. Chiar daca am avut o perioada mai puțin reușita, sunt convins ca anul viitor va veni soarele și pe strada mea. Aștept sa înceapa pregatirea, voi da totul din mine pentru a redeveni titular în echipa. Cred ca este un mare avantaj ca a ramas Razvan Lucescu, este omul care a reușit cele mai mari perfomanțe din istoria Rapidului și cred ca el este singurul care poate sa le și depașeasca. Cred ca odata cu venirea lui Ganea avem șanse foarte mari sa prindem locul doi și sa câștigam și Cupa României”, a spus Stancu, afalat în vacanța la Craiova.

Ionuț Rada spune ca ramânerea lui Razvan Lucescu a fost cel mai frumos cadou de sarbatori. „Este un cadou frumos, pe lânga celelate pe care le-am primit, faptul ca el a ramas alaturi de noi. Sunt convins ca vom termina pe locul doi acest campionat. A venit și Ganea și cred ca avem acum cel mai puternic atac, deși mulți spun ca este unul îmbatrânit. Milan a câștigat trofee multe cu jucatori trecuți de 30 de ani. Moldovan si Ganea sunt doi jucatori cu mare exepriența și noi avem multe de învațat de la ei. Pacat ca Ganea nu poate lua cu el și golurile de la Dinamo, însa sunt convins ca va reuși și pentru noi multe goluri importante”, a spus Rada.

Cei doi jucatori rapidiști au jucat fotbal în Sala Sporturilor din Craiova, alaturi de jucatorii Universitații, Robert Saceanu și Gabriel Velcovici, Mircea Ilie de la Ceahlaul Piatra Neamț, Gabi Popescu și Marius Sava.

„Dam kilogramele jos sa nu avem probleme la reunire și sa primim amenzi”, a afirmat Robert Saceanu, mijlocasul Universitații, în timp ce Ionuț Stancu a spus ca nici nu a mâncat carne de sarbatori de teama amenzilor.

Atacantul echipei Ceahlaul Piatra Neamț, Mircea Ilie, a declarat ca nu se poate bucura prea mult din cauza situației în care se afla echipa lui. „Suntem într-o situație delicata. Lumea a așteptat multe de la noi în acest campionat, însa, din pacate, i-am facut sa aiba niște sarbatori nu prea placute. Au plecat 11 jucatori, dar am înțeles ca deja conducatorii noștrii s-au înțeles cu niște fotbaliști. Daca este adevarat înseamna ca se lucreaza bine și sunt convins ca vom reuși salvarea de la retrogradare. De fapt aceasta este dorința pe care o voi pune de anul nou”, s-a destainuit Ilie.

Anul 2006 a adus retragerea din activitatea fotbalistica pentru Gabi Popescu. „A fost un an greu. Am avut însa timp sa ma ocup mai mult de afacerile pe care le am. Sunt mândru ca mai sunt jucatori peste 30 de ani care joaca foarte bine pe prima scena, însa eu mi-am propus o anumita limita în cariera și cred ca ajunsesem la ea”, a spus fostul internațional Gabi Popescu.

Mediafax