Iordanescu a semnat contractul

Apropo.ro / 15.01.2002, 08:43
Iordanescu a semnat contractul
Selectionerul Anghel Iordanescu a semnat, luni, contractul cu Federatia Romana de Fotbal (FRF), care este valabil pana pe data de 31 iulie 2004, avind ca obiectiv calificarea nationalei la turneul final al Campionatului European din Portugalia. Iordanescu a declarat ca problema

Selectionerul Anghel Iordanescu a semnat, luni, contractul cu Federatia Romana de Fotbal (FRF), care este valabil pana pe data de 31 iulie 2004, avind ca obiectiv calificarea nationalei la turneul final al Campionatului European din Portugalia.

Iordanescu a declarat ca problema „secunzilor” se va rezolva dupa turneul care va fi intreprins in Portugalia, intre 20 si 30 ianuarie. Selectionerul a mentionat ca lotul pentru aceasta actiune a primei reprezentative va fi facut public miercuri si va cuprinde 21 de jucatori din campionatul intern, precizind ca nu va fi convocat nici un fotbalist care joaca in strainatate. „Poate doar sa-l chemam pe Loti Boloni (n.r. – fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei) de la Sporting Lisabona”, a adaugat in gluma selectionerul roman

Jucatorii se vor prezenta, simbata, la Bucuresti si vor fi cazati la Hotelul „Turist”, plecarea fiind programata pentru duminica, la ora 16.15. „Sint ceva probleme medicale la Steaua cu jucatorii Mirel Radoi si Florentin Dumitru”, a spus selectionerul.

Iordanescu a precizat ca a „mostenit” efectuarea turneului din Portugalia, desi nu i se pare potrivit efectuarea acestuia in aceasta perioada a anului. „Conditiile meteorologice nu ne permit sa facem un program de pregatire corespunzator, iar unele echipe au inceput antrenamentele tirziu”, a declarat antrenorul.

Selectionerul s-a intilnit in cursul diminetii de luni cu fostul secund Gabi Balint, iar dupa-amiaza avea programata o intrevedere cu ex-antrenorul principal al nationalei Gheorghe Hagi. Balint a afirmat ca a sosit timpul sa profeseze ca antrenor principal.
Sursa: www.mediafax.ro