Iordanescu, noul selectioner

Apropo.ro / 10.12.2001, 07:48
Iordanescu, noul selectioner
Anghel Iordanescu va fi noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, daca îsi va rezilia contractul cu actuala sa formatie, Al Ain, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, Mircea Sandu. Antrenorul formatiei Al Ain, Anghel Iordanescu, a sosit, vineri dimineata, la


Anghel Iordanescu va fi noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, daca îsi va rezilia contractul cu actuala sa formatie, Al Ain, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, Mircea Sandu.

Antrenorul formatiei Al Ain, Anghel Iordanescu, a sosit, vineri dimineata, la Bucuresti si a discutat, în cursul serii, cu presedintele Mircea Sandu detaliile viitoarei colaborari. Sandu a precizat ca i-a propus antrenorului un contract valabil pe doi ani, cu posibilitate de prelungire în cazul în care echipa Romaniei se va califica la turneul final al Campionatului European din anul 2004, din Portugalia.

Daca va ajunge la o întelegere cu responsabilii clubului Al Ain în privinta rezilierii contractului, care expira în mai 2002, Anghel Iordanescu îsi va prelua oficial functia la începutul lunii ianuarie a anului viitor.

Echipa Al Ain mai are de disputat, în acest an, doua partide: pe 20 decembrie, cu Al Wahda, pe teren propriu, si pe 25 decembrie, cu Al Khaleej, în deplasare. Campionatul Emiratelor va fi întrerupt apoi pîna pe 4 februarie.
Sursa:www.mediafax.ro