Iordanescu si-a terminat treaba la Al Ain

Apropo.ro / 04.01.2002, 08:12
Iordanescu si-a terminat treaba la Al Ain
Felicitari pentru victoria cu iordanienii, domnule Iordanescu! Ce faceti luna viitoare, în "sferturi", va bateti cu echipa lui Ilie Balaci?! Se vor bate ei, cei de la Al Ain, pentru ca atunci eu voi fi departe. Departe de Al Ain, dar aproape de casa! Confirmati, deci, ca ati


Felicitari pentru victoria cu iordanienii, domnule Iordanescu! Ce faceti luna viitoare, în „sferturi”, va bateti cu echipa lui Ilie Balaci?!

Se vor bate ei, cei de la Al Ain, pentru ca atunci eu voi fi departe. Departe de Al Ain, dar aproape de casa!

Confirmati, deci, ca ati încheiat conturile cu Al Ain si ca în cîteva zile veti începe munca de selectioner al României, episodul 2?

Într-adevar, m-am înteles verbal cu presedintele clubului Al Ain sa punem capat contractului. Dînsul ar fi vrut sa ramîn, dar vazînd ca insist a acceptat sa-mi dea drumul. A contat enorm ca nu plecam la o echipa oarecare, ci la „nationala” tarii mele. De altfel, ca sa-mi demonstreze ca are planuri serioase, dînsul mi-a propus nu o scurtare, ci o prelungire a contractului!

Va mai lasa sa plecati daca ati fi ratat calificarea?

Nu stiu, probabil ca lucrurile se complicau! Seicul e un om corect, dar si foarte sufletist. Accepta foarte greu înfrîngerile, de aceea mi-e greu sa-mi imaginez cum as mai fi reusit sa-l conving sa-mi dea drumul. Asa, nu are ce sa-mi reproseze: dupa 7 etape de campionat, Al Ain e pe locul 2, cu 13 puncte, la fel cîte are si liderul, dar cu un joc mai putin disputat. În plus, am lasat echipa în „sferturile” Cupei Cupelor Asiei, adica la doi pasi de finala.

Cînd veniti în tara?

În cel mult 5-6 zile. Abia astept sa lucrez cu baietii din echipa nationala, sa facem împreuna o treaba buna. Sper ca revenirea mea sa coincida cu reînnodarea sirului de participari ale României la marile turnee finale. Avem nevoie cu totii de asemenea performante, altfel întreg fotbalul românesc va fi condamnat la mediocritate.

Noutati în privinta „secunzilor”?

Astea le voi comunica zilele urmatoare, la Bucuresti. Nu de alta, dar anumite lucruri se mai pot schimba.

De Sarbatori v-au fost alaturi sotia si cei trei „mezini”. Lor nu le e dor sa vina acasa?

Celor mici nu, pentru ca fac plaja toata ziua pe marginea piscinei, în curtea interioara a hotelului!

Sursa:www.prosport.ro