iPhone 4S, lansat oficial si in Romania

De: Pandaru Alin Daniel / 11.11.2011, 10:45
iPhone 4S, lansat oficial si in Romania
Apple iPhone 4S, cel mai recent smartphone lansat de Apple, a fost ansat simultan in aseara de Orange, Vodafone si Cosmote, cei mai mari operatori de telefonie mobila de pe piata.

Vodafone a lansat iPhone 4S printr-o serie de evenimente care au avut loc in Bucuresti (in complexul Plaza Romania), dar si in alte orase din tara, precum Brasov sau Timisoara.

Vodafone a oferit reduceri la pretul iPhone 4S pentru clientii care si-au cumparat telefonul joi seara.


Peste 100 de persoane au fost prezente in fata magazinului Vodafone din mall-ul Plaza Romania cu ocazia lansarii noului iPhone 4S

Orange a organizat un eveniment de lansare al telefonului in Bucuresti, la Grand Cinema Digiplex, in complexul Baneasa Shopping City. Clientii Orange care au plasat precomenzi pentru telefon l-au putut ridica din Orange shop Baneasa in aceeasi seara.

Cosmote n-a organizat evenimente de lansare, insa telefonul este disponibil pentru teste incepand de joi in 250 de magazine Cosmote si Germanos. Noul model este este disponbil de la 799 lei cu TVA pentru modelul de 16GB si de la 1.229 lei cu TVA pentru modelul de 32 GB, cu planul tarifar Cosmote Adventure.

iPhone 4S a fost lansat de compania americana Apple la inceputul lunii octombrie, iar in primele trei zile de la lansare au fost vandute peste 4 milioane de bucati.