iPhone-ul, acum și armă de autoapărare!

De: Marian Andrei / 23.02.2012, 14:59
iPhone-ul, acum și armă de autoapărare!
Cum ți s-ar părea ca, în cazul în care esti atacat să nu mai stai să cauti sprayul cu piper prin geantă sau prin buzunare ci să-l gasesti atașat de telefon, pe care oricum îl ai în permanență la îndemână?

Ei bine, compania elvețiană Piexon s-a gandit la acest lucru și a conceput o protecție pentru telefon care are atașată un spray cu piper pe care îl poți folosi atunci când ești atacat.

Smart Guard, produsul celor de la Piexon, este un accesoriu disponibil numai pentru iPhone, și, pe lângă faptul că îți protejează smartphone-ul de șocuri, te protejează și pe tine.

Carcasa este confecționată dintr-un plastic dur și este proiectată încât să prevină o descărcare accidentală a spray-ului.

Sprayul lacrimogen are o capacitate destul de mica, permițând doar șase descărcări de câte o jumatate de secunda, dar compensează cu distanța de acțiune, de 1,5 metri, și „puterea” conținutului – o soluție de 10% Oleoresin Capsicum, un extract de piper cayenne, unul dintre cei mai inflamatori agenți din ziua de azi.

Și pentru că moda are un cuvânt important de spus în zilele noastre, acest dispozitiv este disponibil in variante roz, alb și negru, pentru a putea fi asortat la orice ținută