iPhone-ul chinezesc este gata de lansare

Apropo.ro / 24.01.2009, 13:24
iPhone-ul chinezesc este gata de lansare
Compania Meizu pregateste cu mare valva lansarea lui M8 (omologul chinezesc al iPhone-ului)

Compania chinezeasca Meizu si-a anuntat planurile de a lansa un telefon similar cu iPhone-ul odata cu cel de la Apple. Din nefericire pentru ei, a doua versiune a iPhone-ului este deja pe piata si telefonul lor nu fost lansat inca.

Si totusi, iata ca cei de la Meizu pregatesc cu mare valva lansarea lui M8 in China. Chiar la inceputul anului, compania a deschis un magazin in centrul Shenzhen-ului unde chiar au vandut cateva telefoane M8. Pentru a spori increderea publicului, Meizu a publicat SDK-ul pentru dezvoltarea de aplicatii. Telefonul va suporta functiile Copy/Paste, sincronizarea cu calendarul din Outlook, inregistrarea video, un sistem de backup si de management al aplicatiilor (task manager). Lansarea in China va avea loc in martie.

Noi ceilalti va trebui sa asteptam si sa vedem cum decurg lucrurile deoarece avocatii Apple probabil ca au deja mapele pregatite pentru a intenta un proces companiei chineze. Destul de multe elemente de interfata si design pot fi considerate de la „foarte asemanatoare” pana la „identice” cu cele intalnite la iPhone.

Citeste mai mult despre Meizu M8 – iPhone-ul chinezesc – si vezi un clip de prezentare al acestuia, in Go4it.