Ipoteză șoc: Michael Jackson s-ar afla în spatele afacerii cu băutura Mr.Pink

Apropo.ro / 02.11.2012, 13:40
Michael Jackson și-a dorit dintotdeauna să intre în afaceri cu băuturi energizante, ba chiar a promovat un brand în domeniu în 1996. Află care ar fi legătura între Michael Jackson și afacerea lui Mr. Pink.

Toată lumea a fost uimită de prezența membrilor familiei Jackson la lansarea băuturii misteriosului afacerist Mr. Pink. Deține miliarde de dolari în conturi, dar nu se știu prea multe despre el.

Monica si membrii ai fam Jackson

În 1996, în timpul turneului „History”, Michael Jackson promova ediția limitată a băuturii energizante „Mistery Drink„, ce era produsă de compania lui „Kingdom Entertainment” alături de prințul saudit Al Waleed. Michael își dorea ca în 2009 să relanseze pe piață brandul, dar din nefericire nu a mai apucat.

Se pare că familia lui nu ar fi renunțat la această idee, și anumite surse susțin că familia Jackson s-ar afla în spatele „King’s International Investment”, firma deținută de iubitul Monicăi Gabor.

Michael Jackson

Michael Jackson și Mistery Drink

LaToya Jackson a declarat în timpul unui interviu că megastarul era bun prieten și vecin cu miliardarul Monicăi.

Fostul manager al lui Michael Jackson, Dieter Wiesner, a anunțat că o companie din Berlin, Germania, The Resource Development Group, Inc., ar dori să reintroducă pe piață „Mistery Drink”, urmând ca fondurile strânse în urma vânzărilor să ajungă la copii defavorizați, așa cum și MJ obișnuia să facă. Până în prezent, nemții nu au făcut nicio mișcare în acest sens.

Până când vor mai ieși la iveală noi dezvăluiri, se pare că Mr. Pink a făcut o mișcare de miliarde înaintea nemților.