Iran Castillo vrea sa cante mai tehno

Apropo.ro / 26.03.2002, 10:27
Iran Castillo vrea sa cante mai tehno
Pe langa faptul ca este o actrita foarte apreciata, Iran Castillo este si o cantareata foarte cunoscuta in Mexic. Iran simte ca, cel putin pe plan muzical, este intr-o perioada a schimbarilor, ca trebuie sa renunte la baladele "dulcinee" pe care le-a cantat pana acum. "Incerc sa ascult muzica

Pe langa faptul ca este o actrita foarte apreciata, Iran Castillo este si o cantareata foarte cunoscuta in Mexic. Iran simte ca, cel putin pe plan muzical, este intr-o perioada a schimbarilor, ca trebuie sa renunte la baladele „dulcinee” pe care le-a cantat pana acum.

„Incerc sa ascult muzica care sa-mi placa, pentru ca, pur si simplu, nu mai vreau sa cant ceea ce cantam pana acum. Vreau sa gasesc ceva care sa ma reprezinte, nu mai vreau sa scot un album doar pentru faptul ca asa vrea casa de discuri de care apartin.”

Iran spune ca n-o mai reprezinta imaginea de adolescenta dulce pe care o are atat in telenovele cat si in muzica. Tanara actrita este decisa ca, pentru viitorul sau album, sa „atace” un alt stil muzical, „ceva mai tehno, ceva de genul chill out, un gen electronic mai linistit si foarte ambiental.”

Sursa:

Tags: