Iri despre divorțul de Moni: „Veți avea o mare surpriză”

Apropo.ro / 09.11.2012, 09:46
Iri despre divorțul de Moni:
Irinel Columbeanu infirmă categoric existența unui astfel de plan secret în privința divorțului de Monica și, mai mult, promite că avocații săi lucrează la o mare surpriză.

După ce site-ul nefiltrat.ro a publicat SMS-uri, despre care se spune că ar fi fost trimise de Irinel Columbeanu Monicăi Gabor și care dau de înțeles că divorțul celor doi ar fi fost planificat și aranjat de cei doi, omul de afaceri răspunde dur.

Contactat de ziarul ring, Irinel Columbeanu infirmă categoric existența unui astfel de plan secret în privința divorțului de Monica și, mai mult, promite că avocații săi lucrează la o mare surpriză.

Monica Gabor

„Așa-zisul plan secret despre care s-a scris pe internet și în presă este cel puțin o mare prostie. Însă când voi face mai multe declarații, veți avea o mare surpriză… Avocații mei lucrează la acest subiect… Și mă refer la subiectul ridicat de… cine l-a ridicat”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

În weekend, Monica revine în România pentru a-și vedea fiica după o lungă perioadă, dar și pentru a continua demersurile în vederea obținerii custodiei micuței și a o duce cu ea la Los Angeles.

Autor: Anca Ionescu