Irina Columbeanu: „Mami mi-a spus ca voi avea un fratior”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 07.09.2011, 09:57
Irina Columbeanu:
Irina, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, le-a facut colegelor de gradinita si educatoarelor o marturisire.

Luni dimineata, toti copiii de la gradinita din Bucuresti la care merge si Irina Columbeanu au venit nerabdatori sa le spuna colegilor ce au facut in vacanta de vara.

Irina a povestit ca a fost „cu mami la mare” si a facut o declaratie-soc:

„Mami mi-a spus ca voi avea un fratior. Deja i-am ales o camera la Izvorani”.

In sprijinul afirmatiei Irinei, vine si avocata Monicai: „N-ar fi exclus ca Monica sa fie insarcinata. Ea isi doreste un fratior pentru Irina. Relatia dintre ea si Mr. Pink este destul de serioasa pentru a se finaliza cu o casatorie. Probabil ca va merge in China sa isi cunoasca socrii”.

Monica Columbeanu alaturi de Irina

Monica alaturi de Irina

Luna trecuta, instanta a hotarat sa ii acorde custodia Irinei lui Irinel Columbeanu, pana se va clarifica situatia dintre fostii soti.

Decizia Judecatoriei Buftea de incredintare a Irinei lui Irinel Columbeanu a fost luata in timp ce Monica Gabor era plecata in Statele Unite , unde avea de onorat un contract. Hotararea a fost contestata la Tribunalul Bucuresti de Monica Gabor.

„Acest demers nu reprezinta o renuntare la obligatia Monicai Columbeanu de crestere si educare a Irinei, ci un beneficiu pentru cresterea normala si armonioasa a fetitei”, precizau atunci avocatii acesteia.