Irina Georgescu pe “posterul” PLAYBOY

De: Cătălina Matei / 08.03.2012, 07:00
Irina Georgescu pe “posterul” PLAYBOY
Playmate-ul ediţiei din martie a revistei Playboy este bucureşteanca Irina Georgescu.

PR-iţă şi studentă la marketing în timpul săptămânii, asistentă la o emisiune de Bingo în weekend, şi fotomodel non-stop, Irina pare să fie mereu în mişcare. Şi fotograful Marius Bărăgan a surprins-o tot în mişcare, iar rezultatul îl puteţi vedea în paginile revistei Iepuraşului cu papion din această lună.

Irina a mărturisit pentru Playboy că are o pasiune… bolnavă pentru pantofi, urăşte apa plată şi iubeşte hip-hop-ul. Am mai aflat şi care este drumul către inima sa. Se pare că frumoasei brunete de numai 23 de ani îi plac bărbaţii înţelegători şi care ştiu să-i facă surprize.

Acum cititorii celebrei reviste pot colecţiona faimoasele „afişe” cu fete „Girl Next Door” de pe meleaguri mioritice pentru că, începând cu ediţia din martie, centrefold-ul revistei Playboy va fi ocupat doar de frumuseţi autohtone.

„Vrem sa reînnodăm tradiţia playmate-urilor din România, fiindcă avem o ţară cu femei atât de frumoase încât e păcat să nu le aratăm cititorilor Playboy. Cu siguranţă unele dintre ele vor ajunge, în timp, vedete şi vor ocupa primele locuri în orice top al frumuseţii, autohton sau străin”, a declarat Eduard Tone, redactor şef Playboy

Ediţia din martie a Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei.

Mai multe detalii găsiţi pe www.playboy.ro