Irina Lăzăreanu, despre prietenia cu Lagerfeld

Apropo.ro / 26.11.2012, 15:28
Irina Lăzăreanu, despre prietenia cu Lagerfeld
Numărul de decembrie al revistei The ONE o prezintă pe top modelul Irina Lăzăreanu, într-un pictorial realizat de cunoscutul fotograf Gilles Bensimon.

Într-un interviu realizat de Anda Brînduşă, Irina vorbeşte despre prietenia cu Kate Moss şi alte nume celebre, familia ei, întâlnirea cu Karl Lagerfeld, proiecte muzicale, viaţă personală şi viaţa în culisele marilor show-uri de modă.
În studioul foto al lui Alex Gâlmeanu, The One s-a întâlnit cu Raluca Aprodu , actriţa pe care în această perioadă o vedem în producţia HBO „În derivă”, pe scenele mai multor teatre şi în lung metrajul „O lună în Thailanda”. Despre toate acestea, dar şi despre adolescenţa de fotomodel, de ce nu e o prezenţă mondenă sau cum a influenţat-o povestea de dragoste cu Andi Vasluianu, puteţi citi într-un portret de Alina Vîlcan.

Şi pentru că ne-am lăsat deja cuceriţi de atmosfea sărbătorilor de iarnă, în paginile de shopping ale revistei veţi descoperi alegerile echipei The ONE pentru cadouri inspirate, de la bijuterii preţioase şi ţinute urbane la cele mai noi produse de beauty şi cele mai hip gadget-uri.