Irina Loghin a fost externată din spital

Apropo.ro / 21.05.2012, 14:40
Irina Loghin a fost externată din spital
Interpreta de muzică populară Irina Loghin a fost externată din spital. Artista nu a suferit o comoție cerebrală, ci a avut probleme din cauza tensiunii.

Irina Loghin, 73 de ani, a fost internată săptămâna trecută la Spitalul Militar din București. Inițial, s-a crezut că artista a suferit o comoție cerebrală, dar ulterior Irina Loghin și familia sa au anunțat că a fost vorba de ceva probleme cu tensiunea.

„Slavă Domnului, mama se simte foarte bine. Este sănătoasă, iar medicii i-au permis să-și reia programul normal, dar trebuie, totuși, să se odihnească. Nu mai sunt probleme care să necesite spitalizarea și, de altfel, s-a externat sâmbătă la prânz”, a declarat Ciprian Loghin, fiul cântăreței.

Abia externată din spital, Irina Loghin a avut un recital de 30 de minute la Urziceni, unde a arătat mai bine ca niciodată.

„În aceeași zi, mama a avut un concert la București, la un eveniment privat unde a cântat două ore și nu a părut nici măcar o secundă obosită. Mă bucur că este sănătoasă, iar fanii o pot vedea în continuare în concerte”, a mai declarat Ciprian Loghin.