Irina Margareta Nistor, emisiune tv: “Întâlnirile fericite sunt, de fapt, o coincidenţă cinematografică de destine”

De: Cristiana Trifu / 06.09.2017, 14:17
Irina Margareta Nistor, emisiune tv: “Întâlnirile fericite sunt, de fapt, o coincidenţă cinematografică de destine
Începând de joi (7 septembrie), cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor va prezenta “Întâlniri fericite”, la Happy Channel. Emisiunea se va difuza în fiecare joi şi vineri, de la ora 12.30, şi va aduce în faţa telespectatorilor oameni importanţi din lumea cinematografiei.

Prima lună a toamnei aduce la Happy Channel o serie de “Întâlniri fericite”! Actori, regizori, oameni din domeniul cinematografiei care au dus filmul românesc la marile festivaluri internaţionale vor fi invitaţii criticului Irina Margareta Nistor, în fiecare joi şi vineri, de la ora 12.30.

“> sunt, de fapt, o coincidenţă cinematografică de destine, o serendipitate, adică dacă n-ar fi fost participarea strălucită a acestor staruri, la festivaluri acasă şi în lume, n-am fi reuşit să le cunoaştem mai bine. Am ajuns la această emisiune din pasiunea pentru filme, pasiune care a dus şi  la descoperirea pe viu a celor de la canalul tv Happy Channel, odată cu avanpremiera într-o proiecţie la cinema a serialului lor ultramodern! O sincronicitate perfectă!”, a mărturisit Irina Margareta Nistor. 

În prima ediţie, care se va difuza joi de la ora 12.30, telespectatorii o vor cunoaşte mai bine pe actriţa Cosmina Stratan, protagonista din “După dealuri”. Fii cu ochii pe Happy!