Irina Mohora iniţiază campania de prevenire a cerşetoriei

Apropo.ro / 19.03.2013, 08:00
Irina Mohora iniţiază campania de prevenire a cerşetoriei
Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii “Lozul cel mare”, de la TVR este vicepreşedinta Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor (A.Z.I), care doreşte responsabilizarea societăţii civile în vederea incluziunii sociale a cerşetorilor şi a persoanelor fără adăpost.

Vedeta a demarat o campanie pentru prevenire a cerşetoriei si a cooptat mai multe persoane publice pe care le-a rugat să-i sară în ajutor!

Irina Mohora

„Asociaţia noastră va derula o campanie mass-media, numită „Sandwich-ul de la miezul nopţii”, prin care ne dorim să hrănim oamenii străzii şi să combatem cerşetoria. Sloganul campaniei este „Implică-TE prin informare!”. Această acţiune nu implică niciun ajutor material sau financiar din partea ta. Sprijinul tău contează! Indiferenţa doare cel mai tare. Am convingerea că doar împreună vom reuşi să o vindecăm”, spune Irina Mohora. „Ideea acestui proiect s-a născut din dorinţa unui oraş mai civilizat, a unei comunităţi mai sigure, a îmbunatăţirii calităţii vieţii umane, organizează şi coordonează un proiect umanitar cu caracter permanent, care are rolul de prevenire a traficului de persoane în vederea cerşetoriei!”, a mai spus prezentatoarea tv.

Campania se lansează pe 25 aprilie, iar vedetele care s-au alăturat acestui proiect sunt: Jojo-Cătălina Grama, Adina Buzatu, Iris, Proconsul, Annes, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Eda Mărcuş, Cristina Soare, Sonia Argint Ionescu, Andreas Petrescu, Jukebox, Jakob Hausmann, Publika, Raluca Lăzăruţ, Andrei Nourescu.