Irina Nicolae are cea mai de succes aplicatie pentru copii din România!

Apropo.ro / 28.11.2012, 15:00
Irina Nicolae are cea mai de succes aplicatie pentru copii din România!
Irina Nicolae, cunoscuta artistă şi autoare de cărti pentru copii, a primit o veste cum nu se poate mai îmbucurătoare. Aplicatia de iPad şi iPhone “În Ţara lui Dovlecel” pe care a lansat-o de 1 iunie, anul acesta, a devenit cea mai de succes aplicaţie interactivă pentru copii din România.

Satisfacţia este cu atât mai mare cu cât, după cum declară, au fost necesare luni în şir de muncă asiduă şi chiar deplasări la Londra pentru ca proiectul să fie de o calitate ireproşabilă.

Irina Nicolae
„Cred că succesul are legătură cu faptul că am făcut tot timpul ce mi-a plăcut, cu pasiune, dăruire şi multă muncă. Am o echipă de profesionişti în jurul meu, iar cu toţii am muncit să oferim un produs de calitate până în cele mai mici detalii. A contat foarte mult!”, declară Irina Nicolae.
Aplicaţia, disponibilă în două versiuni, în limba română şi engleză, le oferă ocazia copiilor să intre în universul minunat al personajului Dovlecel, conceput de Irina Nicolae, dar să şi beneficieze de un sistem interactiv de distracţie şi educaţie.
Micuţii se pot juca pe ecranul iPad-ului cu animaţiile colorate, pot răsfoi singuri paginile virtuale dar pot şi asculta povestea lui Dovlecel în limba română sau engleză, spre exemplu, la ora de culcare.


Pentru ca acest lucru să fie posibil, Irina Nicolae a apelat la copii din România, Denisa Popa şi Darian Farcasiu, care au înregistrat povestea ca pe un teatru radiofonic, dar şi la un narator britanic de la Londra, Sheldon Franco-Rooks, care a înregistrat verbal povestea într-o engleză impecabilă.