Irina Nicolae, despre sacrificiile din iubire în The ONE

De: Nicoleta Nicolae / 02.11.2011, 10:56
Irina Nicolae, despre sacrificiile din iubire în The ONE
Irina Nicolae a realizat pentru numărul din noiembrie al revistei The One un pictorial în locaţii pline de eleganţă şi romantism din Paris.

Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA, impresionează prin stilul sau ultra-şic, transpus în imagini ce poartă semnatura Dana & Stephane Maitec.
Deşi de 6 ani locuieşte la Budapesta alături de bărbatul pe care îl iubeşte, Irina vine destul de des în ţară, unde o aşteaptă prietenii şi familia, dar şi o afacere cu cărţi pentru copii.
La indemnul revistei The ONE (www.onemagazine.ro), vedeta povesteşte cu nostalgie, în materialul ce însoţeşte pictorialul, despre perioada ASIA: „ASIA a funcţionat perfect împreună, pentru că relaţiile dintre noi erau excelente! Sigur că ne mai ciondăneam pentru coregrafii sau locul la fereastră în avion, dar ne reveneam rapid. Fiecare aducea câte ceva: Anca era responsabila cu bancurile, Sorana era mereu îndrăgostita >, Anemona era visătoare, eu perfecţionistă şi vorbăreaţă”
Şi pentru că a acceptat să vorbească despre perioada ASIA, The ONE a întrebat-o pe Irina şi despre relaţia cu managerul trupei: „Relatia mea cu Florin a început înainte de a se naşte ASIA ca proiect. La muncă, eu eram una dintre fetele din ASIA, iar el unul dintre cei doi manageri ai trupei. Toate eram tratate în mod egal, fără diferenţe sau avantaje.”
Irina povesteşte şi cum a fost cucerită de iubitul ei, omul de afaceri Marius Vizer: „M-a cucerit prin naturaleţea sufletului său, prin zâmbetul blând şi vorba duioasă, prin forţa şi caracterul său de învingător. Îmi amintesc cu drag primul buchet de flori primit, însoţit de o mică felicitare ce conţinea mesajul: >…
Iar atunci când este întrebată despre căsătorie şi familie, Irina Nicolae afirmă: „Noi formăm o familie, deşi nu avem un act care să certifice acest lucru. Ne iubim şi, atâta vreme cât iubirea ne va ţine împreună, vom fi o familie, cu sau fără acel act!”.