Irina Petrea face pace între copii şi părinţi la „Cei 7 ani de acasă”

De: Mioara Tronaru / 11.02.2012, 12:00
Irina Petrea face pace între copii şi părinţi la
Din 17 februarie, Kanal D va prezintă "Cei 7 ani de acasă", o emisiune educativă care tratează relaţia dintre părinţi şi copii, prezentată de Irina Petrea.

„Cei 7 ani de acasă” este o emisiune tip reality-show ce prezintă cazuri reale, poveşti de viaţă şi experienţa părinţilor privind educaţia propriilor copii.
În fiecare ediţie a emisiunii, două familii cu copii ce au vârste cuprinse între 2 ani jumătate şi 10 ani, intră în competiţie şi locuiesc împreună într-o singură casă pentru ca, pe parcursul a 5 zile, părinţii să demonstreze că şi-au educat în cel mai bun mod copiii.
„Cei 7 ani de acasă” este mai mult decât un reality show 100% real, 100% românesc, este o emisiune pentru toată familia. Părinţii se întrec în a ne dovedi cât de bine îşi cresc copiii, iar copiii se întrec în a face ce ştiu ei cel mai bine – năzbâtii. Uneori, cei mici reuşesc sa pună probleme atât de mari, încât părinţii îşi prind urechile, dar, la final, toată lumea are numai de câştigat” – mărturiseşte Irina Petrea.
Urmariti emisiunea „Cei 7 ani de acasă” cu Irina Petrea, din 17 februarie, in program tv Kanal D.