Irina Reisler şi Claudiu Mirică la Supravieţuitorii

Apropo.ro / 15.09.2008, 00:00
Irina Reisler şi Claudiu Mirică la Supravieţuitorii
Din 14 septembrie, Romantica şi-a lansat grila de toamnă. Telespectatorii îşi încep ziua cu Anca Barbu la ”Jurnalul public de dimineaţă”.

Din acestă toamnă, Paula Chirilă şi Nicoleta Voica vor forma un nou cuplu de moderatoare la ”1001”. Claudiu Mirică, aflat la sfîrşitul turneului de promovare a albumului său, ”Retro”, a spus da la invitaţia de a se alătura Irinei Reisler într-un nou sezon la ”Supravieţuitorii”.

Pentru a afla care sînt tendinţele acestei toamne, telespectatoarele trebuie să urmărească ”Meriţi să fii cineva” alături de Catinca Roman. În weekend, Ema Pendiuc descoperă poveştile de succes ale oamenilor obişnuiţi la ”9409 Romantica”. O echipă de specialişti formată dintr-un psiholog, un designer, un chirurg estetician, un make up artist, un hair stylist şi un specialist în horoscop vor coordona transformarea unei persoane în reality show-ul ”Dream Team”.

Iar toţi părinţii vor învăţa cele mai noi trucuri într-un nou sezon “Superbebe TV”. De asemenea, de la Tana Pazara aflăm totul în materie de modă în emisiunea “J’adore TV”.