Irina Rimes, dezvăluiri după divorţ. Un capitol nou al vieţii ei – VIDEO

De: Cristiana Trifu / 03.04.2018, 14:44
Irina Rimes, dezvăluiri după divorţ. Un capitol nou al vieţii ei - VIDEO
După succesul Trilogiei „Iubiri secrete” şi al albumului „Despre el”, Irina Rimes deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”.

„Am promis că voi scrie despre un capitol nou al vieţii mele, dar nu cred că m-am detaşat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămaşite din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părţi ale mele… una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Vă invit să ascultaţi a doua trilogie care începe cu Beau”, spune Irina.

 

 Proiectul beneficiază de o producţie video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro şi un outro ce conţin cheia întregii poveşti, formează un scurt metraj cinematic.
„Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ şi soartă. Irina este pusă faţă în faţă cu variante alternative ale realităţii, concluzia poveştilor fiind însă de fiecare dată aceeaşi, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată faţa în faţă cu trei uşi albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uşi, respectiv una dintre variantele realităţii sale. Astăzi, cu ocazia lansării single-ului „Beau”, Irina alege prima uşă.
Filmările videoclipului au avut loc la Joben Bistro şi în platourile Kanal D, iar costumaţia prezentatorului Ştefan Lungu a fost oferită de către Trends by Adina Buzatu.

Întreaga serie de videoclipuri lansate în cadrul filmului „Despre el”, a intrat încă din momentul lansării în Trending Youtube, cumulând împreună aproximativ 40 de milioane de vizualizari. Single-ul extras de pe album, „Bolnavi amândoi”, a ocupat prima poziţie în topul audienţelor pieselor româneşti pe radio, devenind unul dintre hiturile începutului de an 2018.