Irina Rimes lansează a doua piesă din „Trilogia II”, „În locul meu”

De: Cristiana Trifu / 10.05.2018, 14:28
Irina Rimes lansează a doua piesă din „Trilogia II”, „În locul meu”
„Trilogia II” semnată de Irina Rimes continua cu a doua piesă, „În locul meu”. După ce a lansat de curând prima melodie a acestei trilogii, „Beau”, Irina continua acest proiect original despre realităţi alternative care conduc spre acelaşi final cu piesa „În locul meu”.

Irina Rimes – În locul meu

Textul piesei este scris de Irina, iar producţia le aparţine lui Costin Bodea şi Alexandru Cotoi. Întreg proiectul beneficiază de o producţie video aparte, în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro şi un outro ce conţin cheia întregii poveşti, formează un scurt metraj cinematic.
„Trilogia II” evocă lupta continua, dar uneori în van, dintre individ şi soartă. Irina este pusă faţă în faţă cu variante alternative ale realităţii, concluzia poveştilor fiind însă de fiecare dată aceeaşi, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din intro-ul Trilogiei, fanii o pot vedea Irina aflată faţă în faţă cu trei uşi albe, pe un platou de televiziune.

Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uşi, respectiv una dintre variantele realităţii artistei. Odată cu lansarea single-ului „În locul meu”, se dezvăluie şi alegerea Irinei: ea intră pe cea de-a doua uşă.
Ca şi în cazul albumului „Despre el”, videoclipurile au fost realizate de catre NGM Creative, în conceptul lui Dan Floroiu şi al lui Bogdan Păun, DOP Alexandru Mureşan şi regie Bogdan Păun. Producţia videoclipului a fost realizată de către Loops Production.