Irina Rimes s-a confruntat cu depresia ani de zile. Povestea neştiută. – FOTO

Apropo.ro / 15.05.2018, 15:19
Irina Rimes s-a confruntat cu depresia ani de zile. Povestea neştiută. - FOTO
Irina Rimes şi-a ferit viaţa privată de ochii curioşilor. Cu toate acestea, recent, a ieşit la suprafaţă un episod neplăcut din viaţa vedetei.

Ceea ce puţini ştiu despre Irina este faptul că aceasta a fost căsătorită cu Andi, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din păcate, Rimeş a divorţat în vara anului trecut după ce a aflat că acesta o înşela. Mai mult, bărbatul şi-a lăsat însărcinată iubita secretă.

Din această cauză, Irina Rimeş a hotărât să pună cap mariajului cu Andi.

Potrivit presei mondene, Andi a avut o aventură extraconjugală cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica, pe care a lăsat-o însărcinată.

Mirabela Dauer a dezvăluit secretul frumuseţii sale

Toate aceste probleme şi-au pus amprenta pe starea psihică a vedetei.

„Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, a declarat Irina Rimes pentru Antena Stars.