Irina Shayk, desemnată MODELUL ANULUI 2012 de Glamour Rusia

De: Gabriela Voicu / 21.11.2012, 13:30
Irina Shayk a fost desemnată Modelul Anului 2012, de revista Glamour. Vezi cum s-a îmbrăcat pe covorul roșu!

După ce anul trecut a fost desemnată Modelul Anului de revista Marie Claire, zilele trecute Irina Shayk a primit aceeași distincție din partea revistei Glamour Rusia, care a decernat premiile pentru „Woman Of The Year 2012”.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, cu paiete și decolteu adânc, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, în vârstă de 26 de ani, a fost o apariție încântătoare pe covorul roșu.

Irina Shayk (Foto: Hepta)

Ea a apărut în numeroase reviste și reclame, în 2007 fiind prezentă pentru prima dată în „Sports Illustrated Swimsuit Issue”. Tot atunci a semnat un contract cu brandul italian „Intimissimi”, a cărui imagine a fost timp de 3 ani, apoi a devenit ambasadoarea oficială a brandului. A mai pozat pentru Guess, Victoria’s Secret, Lacoste, Morellato și a apărut în numeroase prezentări de modă pentru designeri.

Anul acesta, Irina a apărut in Esquire UK, Harper’s Bazaar Arabia și Ucraina, Marie Claire Ucraina,Spania și Rusia, GQ Germania, Glamour Rusia, dar și pe nu mai puțin de 14 coperți internaționale Cosmopolitan.

Irina Shayk (Foto: Hepta)

De curând, frumoasa rusoaică a pozat sexy pentru pentru două branduri de lenjerie intimă, Lascana și La Clover.

Din 2010, ea este iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, pe care l-a întâlnit în timpul unei ședințe foto pentru o campanie Armani Exchange.