Irina Shayk, elegantă la lansarea unei colecții de încălțăminte (Poze)

De: Gabriela Voicu / 21.05.2012, 14:20
În acest week-end, a avut loc lansarea colecției de încălțăminte XTI Shoes, pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013, brand spaniol a cărui imagine este frumoasa Irina Shayk.

Irina Shayk a participat în acest week-end la evenimentul de lansare a noii colecții de încălțăminte a brand-ului XTI Shoes, pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013.

Frumoasa iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo a apărut pe covorul roșu îmbrăcată, coafată și machiată foarte simplu, dar sexy, într-o salopetă violet, purtând pantofi negri cu toc.

Ea a venit însoțită de modelul Arthur Sales, alături de care a pozat într-un pictorial promoțional pentru XTI, anul trecut.

Noua lansare XTI a avut loc pe 18 mai, la Hospes Hotel din Madrid, Spania.

Vezi galeria foto

Irina Shayk și Arthur Sales (Foto: Hepta)

Într-un interviu recent, Irina a dezvăluit cum se menține în formă în condițiile unui program de lucru foarte încărcat: „Dacă am ședință foto la 08.00, la 06.00 mă trezesc și îmi fac programul de exerciții. Dacă sunt plecată mai mult, iau cu mine un echipament de sport, dar de obicei nu îl folosesc”

Irina mărturisește că nu este obsedată de greutate: „Și ce dacă ai câteva kilograme în plus? Nu trebuie să te sinucizi, ci să privești partea bună a situației. Bărbații pot fi atrași de cele câteva kilograme în plus pe care le ai”.