Irina Shayk nu vrea să apară goală în PLAYBOY

Apropo.ro / 04.01.2012, 12:07
Irina Shayk nu vrea să apară goală în PLAYBOY
Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat că nu ar accepta să pozeze nud pentru revista Playboy, chiar dacă i-a fost oferită o sumă imensă în 2011.

„Nu aş poza niciodată în Playboy. Sunt un model care pozează în lenjerie, da, dar am clasă. Playboy mi-a oferit foarte mulţi bani anul trecut. Iar eu am spus că nici nu mă gândesc. Sigur, Naomi Campbell şi Claudia Shiffer au făcut-o, dar asta s-a întâmplat la sfârşitul carierei lor şi a fost ceva de bun gust”, a declarat Irina.

Logodnica lui Ronaldo spune că atunci când vede un bărbat pe stradă se uită mai întâi la pantofii acestuia şi la mâini. „Îmi place când un bărbat are pantofi de calitate. Îmi plac bărbaţii simpatici şi deştepţi. Îmi place să aibă simţul umorului”, a mai spus rusoaica în interviul acordat numărului din februarie al revistei Esquire, conform Mediafax.ro.

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk sunt un cuplu din aprilie 2010. Cei doi se vor căsători în iulie 2012, pe o insulă de lângă Madeira.