Irina Shayk și-a pus poalele în cap, la Cannes

De: Gabriela Voicu / 24.05.2012, 12:30
Irina Shayk a fost poate cea mai fericită vedetă de la Cannes! Dovadă au fost gesturile modelului de a-și ridica rochia pe covorul roșu, toată seara, pentru a-și expune picioarele lungi și chiar mai mult, în timp ce zâmbea larg fotografilor.

E considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume și e iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo.

Vorbim despre rusoaica Irina Shayk, în vârstă de 26 de ani, care a ținut morțiș să aibă o apariție controversată pe covorul roșu de la Cannes și a reușit.

Irina și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, foarte sexy, care i-a lăsat la vedere piciorul stâng și chiar mai mult de atât.

Vezi galeria foto

Irina Shayk, la Cannes (Foto: Hepta)

Zâmbitoare, frumoasa rusoaică a vrut să se asigure că prezența ei la prestigiosul eveniment nu va trece neobservată și, în timp ce pășea pe covorul roșu, își ridica rochia, lăsând astfel la vedere o parte din posterior.

Deși Irina arată senzațional, gestul ei poate fi considerat penibil, deoarece rochia era suficient de sexy, iar Festivalul de la Cannes nu este locul potrivit în care vedetele să-și pună poalele în cap.

Probabil ca modelul a urmat exemplul Angelinei Jolie, care a purtat la Gala Premiilor Oscar 2012 o rochie neagră, care i-a lasat la vedere piciorul drept.