Irina si Mihai Covaliu la Dinamo

Apropo.ro / 23.01.2002, 08:58
Irina si Mihai Covaliu la Dinamo
Campionul olimpic la sabie, Mihai Covaliu, a declarat ca se va transfera, împreuna cu sotia sa, Irina - vicecampioana mondiala cu echipa de sabie a României - de la CS BNR Bucuresti la CS Dinamo, ce va înfiinta o sectie de scrima. "Aproape am perfectat acordul cu Dinamo, mai sînt de stabilit

Campionul olimpic la sabie, Mihai Covaliu, a declarat ca se va transfera, împreuna cu sotia sa, Irina – vicecampioana mondiala cu echipa de sabie a României – de la CS BNR Bucuresti la CS Dinamo, ce va înfiinta o sectie de scrima.

„Aproape am perfectat acordul cu Dinamo, mai sînt de stabilit doar cîteva detalii”, a spus Covaliu, care a adaugat ca antrenorul lotului national de sabie masculin, Alexandru Chiculita, va activa si el la gruparea alb-rosie. Covaliu (24 de ani), a afirmat ca va efectua stagiul militar la o unitate militara a MI. „Începînd din februarie, voi fi militar în termen”.

Vicepresedintele dinamovist Ion Dospinescu a declarat ca gruparea bucuresteana asteapta ca FRS sa aprobe transferul lui Covaliu de la CS BNR Bucuresti la Dinamo. „Din data de 24 februarie, Covaliu va fi militar în termen la UM 0456”, a spus Dospinescu.
Sursa:www.prosport.ro