Irina Ursu se alătură echipei Observator, Antena 1

De: Nicoleta Lepădatu / 15.07.2022, 14:55
Irina Ursu se alătură echipei Observator, Antena 1

Jurnalista Irina Ursu este, de acum, parte a echipei de prezentatori Observator, Antena 1. Telespectatorii o vor putea urmări la pupitrul Observator, ora 19.00, în fiecare week-end, începând de sâmbătă, 16 iulie, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

Absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și a masteratului de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC, Irina Ursu a îmbinat de la început studiul cu munca în redacție. Reportajele și transmisiunile live realizate în cadrul jurnalelor naționale și prezentarea unui jurnal regional i-au deschis ulterior drumul către rolul de prezentator și realizator de emisiuni.

Irina Ursu a primit cu entuziasm oportunitatea de a se alătura echipei Observator, Antena 1: „Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu.

În fiecare weekend, la ora 19.00, Irina Ursu le va aduce telespectatorilor Observator Antena 1 cele mai importante informații ale zilei, dar și seriile și campaniile care vorbesc despre fenomenele din țara noastră.

Foto: Antena 1

CITEȘTE ȘI: Adrian Mutu, specialistul Antena 1 la meciurile României