Irinel Columbeanu are o iubită mai tânără cu 34 de ani, fostă vedetă Playboy!

De: Cătălina Matei / 06.08.2014, 09:57
Irinel Columbeanu are o iubită mai tânără cu 34 de ani, fostă vedetă Playboy!
Modelul Denisa Botcari şi milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) formează unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton.

Până acum, i s-a spus “blonda lui Cristea”, după ce a fost fotografiată în compania fotbalistului. Ei bine, pentru Denisa Botcari, un model foarte căutat la Londra, “Prinţul” e deja istorie.

Conform libertatea.ro, Denisa şi Irinel au ştiut să-şi ascundă idila înfiripată între ei, în urmă cu aproximativ o săptămână, chiar pe Litoral. În tot acest timp, ambii s-au afişat în diverse companii. Ea, în a lui Cătălin Botezatu, probabil pentru a nu da sub nici o formă de bănuit că între ei ar exista mai mult decât o simplă prietenie.

Contactat pe marginea acestui subiect, luat prin surprindere, Irinel Columbeanu nu a negat faptul că Denisa este noua blondă din viaţa sa: “Din moment ce fotografiile spun totul, nu pot nega. Nu vreau să fac, însă, nici un alt comentariu”.

Până acum, Denisa Botcari s-a afişat în compania unora dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi, cum ar fi fotbalistul Adrian Cristea, Liviu Vârciu sau Cătălin Botezatu.