Irinel Columbeanu, părăsit de iubita lui de 18 ani

Apropo.ro / 29.01.2014, 16:00
Irinel Columbeanu, părăsit de iubita lui de 18 ani
Sosia Monicăi Gabor l-a lăsat pe Irinel Columbeanu cu buza umflată. Tânăra de 18 ani l-a părăsit... supărată!

Irinel Columbeanu, 56 de ani, și Alexandra Hodiș, tânăra de 18 ani despre care este considerată sosia Monicăi Gabor au fost împreună din vara anului trecut. S-au întâlnit la Balul Operei din Cluj și s-au îndrăgostit unul de altul nebunește.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Tânăra a fost fotografiată purtând un inel scump, ceea ce i-a făcut pe apropiați să creadă că vor fi partorii unei căsătorii. Din nefericire, drumurile lor merg acum separat.

E adevărat, s-a și speriat. Cum să se mărite așa, când nu și-a terminat nici măcar liceul? În plus, nu mai suporta ironiile colegilor de școală. Pe holurile liceului din Cluj lumea șușotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o și comparațiile cu Moni… Apoi, decizia a venit firesc: «Fată, l-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viața înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit„, ne-a povestit o amică bună a domnișoarei Hodiș.

Irinel Columbeanu n-a putut fi contactat pentru a-și expune punctul de vedere.

Tatăl lui Irinel Columbeanu, 88 de ani, susține că Alexandra nu este altceva decât o prietenă de-a nepoatei sale, Irinuca, de la Cluj. „Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia și fetiței i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la București din când în când și pe fetiță o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, și s-au împrietenit. Mai târziu, nașul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion – n.r.). Irinel a fost și el acolo pentru că Irinuca și-a dorit să o revadă pe Alexandra, și presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenție cu fata aceasta de la Cluj„, a declarat Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel.