Irinel Columbeanu ramane cu Irina, iar Monica cu afaceristul chinez

Apropo.ro / 24.08.2011, 12:00
Irinel Columbeanu ramane cu Irina, iar Monica cu afaceristul chinez
Instanta a hotarat sa ii acorde custodia Irinei lui Irinel Columbeanu, pana se va clarifica situatia dintre fostii soti. Monicai nu ii mai ramane decat dragostea chinezului bogat.

Cum era si de asteptat, Irinel a luptat in instanta pana la ultima suflare pentru a castiga custodia fiicei sale Irina.

Decizia Judecatoriei Buftea de incredintare a Irinei lui Irinel Columbeanu a fost luata in timp ce Monica Gabor era plecata in Statele Unite, unde avea de onorat un contract. Hotararea a fost contestata la Tribunalul Bucuresti de Monica Gabor.

In 17 iunie, intr-un alt dosar, Judecatoria Buftea a luat act de pozitia exprimata de Monica si Irinel Columbeanu privind despartirea de comun acord, sentinta fiind irevocabila.

„Acest demers nu reprezinta o renuntare la obligatia Monicai Columbeanu de crestere si educare a Irinei, ci un beneficiu pentru cresterea normala si armonioasa a fetitei”, precizau atunci avocatii acesteia.

In urma unei solicitari transmise personal de Irinel Columbeanu, in prezenta avocatilor acestuia, imediat dupa amanarea judecarii cererii de reincredintare a Irinei de catre Judecatoria Buftea, din 23 mai, Monica a fost rugata sa fie de acord ca fiica lor sa poata sta temporar la Izvorani.

Citeste mai multe detalii despre Irinel castiga, din nou, custodia Irinei, pe Mediafax