Irinel Galasiu este Fata de 10 de la PRO CINEMA

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:00
Irinel Galasiu este Fata de 10 de la PRO CINEMA
Concursul “Fii Fată de 10 la PRO CINEMA”, început în toamna anului trecut, s-a încheiat. Duminică, 10 mai, telespectatorii emisiunii “Fata de 10: Finala concursului” au cunoscut-o pe cea care în fiecare seară, de luni pînă vineri, le va prezenta Filmul de 10.

10 concurente alese de vizitatorii www.procinema.ro au trecut prin probe dificile şi au făcut faţă exigenţelor unui juriu sever pentru a deveni Fata de 10. Cîştigătoare a fost doar una dintre ele – Irinel Galasiu, o tînără de 23 de ani, din Bucureşti.

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii, a ajutat finalistele să treacă peste emoţiile concursului şi le-a explicat că misiunea unui prezentator TV nu este atît de simplă pe cît pare. Lucru pe care fetele l-au constatat pe propria piele la proba de citit de pe prompter, dar şi la cea de improvizaţie sau mişcare scenică. Unora dintre concurente le-au prins foarte bine sfaturile prezenta­torului emisiunii “Happy Hour”, iar dezinvoltura de care au dat dovadă le-a adus pe primele locuri ale clasa­mentului. Este şi cazul lui Irinel Galasiu, care a renunţat la inhibiţii, dar şi la pantofi, şi l-a invitat pe Cătălin Măruţă la dans.

George Vintilă, “vocea” PRO CINEMA, a făcut o demonstraţie de mişcare scenică “de calibru” şi, dacă nu ar fi fost membru al juriului, ci concurent, cu siguranţă ar fi luat nota maximă la această probă. Denis Ştefan a fost exigent cu candidatele mai ales la proba de improvizaţie, care presupunea comentarea unui film.

După deliberări, juriul format din George Vintilă, Denis Ştefan, Anelise Salan, producătoarea emisiunii, şi Roxana Crişan, director de casting, a hotărît: Irinel Galasiu este Fata de 10 de la PRO CINEMA. Pe locul al doilea s-a clasat Noemi Jakab, urmată de Andreea Chicus.