Irinel şi Diana, aleşi de public pentru a intra în marea finală

Apropo.ro / 14.05.2018, 17:08
Irinel şi Diana, aleşi de public pentru a intra în marea finală
Irinel şi Diana sunt câştigătorii celei de-a 12-a ediţii ”iUmor” din acest sezon şi vor merge în marea finală alături de Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu.

Irinel şi Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulţime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzeşte poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. ”Aveţi tehnica necesară pentru teatrul de revistă”, le-a mărturisit Mihai Bendeac celor doi, care le-a reproşat însă că nu au fost foarte prezenţi în numărul lor. Cu toate acestea, Irinel şi Diana au primit două LIKE-uri ale juraţilor, dar şi cele mai multe voturi ale telespectatorilor, astfel că vor intra în marea finală de pe 27 mai.

Cea de-a 12 ediţie ”iUmor” din acest sezon a fost şi ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-şi vota preferaţii. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câştigătorul ”iUmor” din acest sezon!
În cel de-al cincilea sezon, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenţi veniţi din toată ţara, dar şi din Europa, Japonia, Malaezia, Canada sau Mexic.  Aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatori.