Irinel şi Diana se pregătesc de finala ”iUmor”: ”Cu jumătate de oră înainte nu vorbesc cu nimeni”

Apropo.ro / 24.05.2018, 10:50
Irinel şi Diana se pregătesc de finala ”iUmor”: ”Cu jumătate de oră înainte nu vorbesc cu nimeni”
Irinel şi Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulţime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzeşte poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. Irinel şi Diana au primit două LIKE-uri ale juraţilor, dar şi cele mai multe voturi ale telespectatorilor, astfel că vor intra în marea finală de pe 27 mai!

Cei doi tineri actori şi-au dorit de foarte multă vreme să participe la ”iUmor”, însă le-a fost teamă de eşec. ”Pentru mine asta e cea mai mare temere în ceea ce priveşte teatrul sau actoria”, mărturiseşte Irinel. Din fericire, reacţiile primite după fiecare aparţie, atât din partea juraţilor, cât şi din partea telespectatorilor, au depăşit aşteptările lor. ”Au fost cele mai bune reacţii, să ţi se spună că locul tău e pe scenă şi că nu trebuie să renunţi, e mare lucru!”, povestesc Irinel şi Diana.

Cei doi s-au cunoscut la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti şi spun că încă de la primul spectacol au avut chimie, ca ”doi oameni care iubesc necontenit teatrul, scena şi publicul, chiar dacă o fac în mod amator”. Şi deşi nu se consideră actori profesionişti, cei doi reuşesc să îşi lucreze singuri scenetele şi au deja şi mici tabieturi şi susperstiţii. ”Cu jumătate de oră înainte nu vorbesc cu nimeni, mă plimb, sunt agitat, încerc să îmi intru în pielea personajului, fac exerciţii de dicţie, îmi încălzesc vocea… E o întreagă metamorfoză”, spune Irinel.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul din acest sezon! Irinel şi Diana, Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câştigătorii celor 11 ediţii îşi va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiţii aceştia aveau nevoie de două dintre voturile juraţilor pentru a ajunge la vot în aplicaţia ”iUmor”, în marea finală, concurenţii trebuie să îi convingă pe toţi trei, altfel sunt eliminaţi. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenţilor într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câştigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 

Tags: