Irlandezii de la „Lord of the dance” vor gusta din preparate tradiționale românești

Apropo.ro / 11.10.2012, 11:00
Irlandezii de la
Trupa "Lord of the Dance" va susține două spectacole la Sala Palatului, în ziua de 13 octombrie 2012. Cât vor sta în România, dansatorii vor gusta mâncăruri tradiționale românești.

Dansatorii de la „Lord of the Dance” au sosit la București și s-au cazat la un hotel de patru stele din nordul Capitalei, același loc unde au stat și în 2011.

„Lord of the Dance” va susține două spectacole la Sala Palatului, sâmbătă, 13 octombrie, la ora 16.00 și la ora 20.00.

Membrii trupei au ocupat 35 de camere până acum, însă hotelul va primi mâine alte câteva zeci de persoane din stafful tehnic al trupei. Artiștii vor fi răsfățați cu mâncăruri tradiționale românești: sarmale, mămăliguță cu brânză, mititei, dar și din bucătăria internațională. Dansatorii irlandezi au la dispoziție o sală de repetiții în incinta hotelului, perfect antifonată, dar și o terasă numai a lor.

Biletele pentru cele două spectacole au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 50 și 300 de lei. Tichetele se găsesc la Sala Palatului, în magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Librăriile Adevărul și Eminescu, Palatul Național al Copiilor și stația de metrou Unirii 1. Biletele sunt disponibile și online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro și myticket.ro.