Iron Man continuă

Apropo.ro / 26.09.2012, 13:23
Iron Man continuă
Robert Downey Jr, actorul care îi dă viaţă lui Iron Man, vine cu detalii de la filmările filmului “The Avengers” şi spune că abia aşteaptă să-l interpreteze din nou.

– De cât timp ştiai că se va realiza filmul „Răzbunătorii?
Robert Downey Jr.: In 2007, când am primit rolul lui Iron Man, producătorul Kevin Feige mi-a zis: „Ştii ceva? Personajul ăsta o să te ducă în locuri neaşteptate… Vom face ceva fără precedent în industria divertismentului şi vom produce un film cu mulţi supereroi. Vom uni toate francizele într-un singur proiect.

– La ce te-ai gândit când ai auzit acest lucru?
Robert Downey Jr.: La început am fost agitat şi entuziasmat, dar apoi m-a cuprins îndoiala. In momentul în care Chris Hemsworth şi Chris Evans au devenit supereroi în propriile lor filme şi au avut un succes extraordinar, apoi l-au cooptat şi pe Mark Ruffalo în rolul lui Hulk, mi-am dat seama că „Răzbunătorii” va deveni realitate. Am fost incredibil de entuziasmat.

Robert Downey Jr– Te-ai simţit comod împărţind rolul principal cu alţi supereroi în „Răzbunătorii”?
Robert Downey Jr.: De fapt, e chiar plăcut că nu mai trebuie să susţin singur întreaga acţiune. Cred cu tărie că în această aventură toţi actorii au roluri egale.

– Ţi-ai păstrat vreun tricou Black Sabbath?
Robert Downey Jr.: Eram aşa încântat de felul cum îmi vin, încât lasă-mă să-ţi spun că am plecat îmbrăcat cu un astfel de tricou de la filmări. Ştii ce am făcut cu el?…Nici eu! Am reuşit să-l pierd!

– Spune-ne un moment memorabil pentru tine din timpul filmărilor?
Robert Downey Jr.: Momentul în care am fost pentru prima dată reuniţi cu toţii pe pod. Este primul moment în care spectatorul vede toţi supereroii într-un singur loc şi află cum interactţionează personajele între ele.

– Cum te-ai simţit în pielea lui Iron Man?
Robert Downey Jr.: Oamenii au fost extrem de înţelegători şi permisivi cu Tony Stark, un tip complicat care ajunge în situaţii extraordinare. Le sunt foarte recunoscător pentru sprijin. Este o experienţă minunată şi abia aştept să îl pot interpreta din nou.