Isabel Preysler, mama lui Enrique Iglesias, arată SENZAȚIONAL la 62 de ani (Poze)

De: Gabriela Voicu / 27.01.2013, 16:00
Mama lui Enrique Iglesias, o filipineză în vârstă de 62 de ani, arată cu 20 de ani mai tânără decât este.

„Așchia nu sare departe de trunchi” este vorba care se aplica in cazul frumoasei Isabel Preysler, mama cantaretului Enrique Iglesias.

Isabel Preysler împlinește în luna februarie 62 de ani, însă poate concura fără probleme cu vedete de la Hollywood care nu au ajuns la varsta a treia.

Isabel provine dintr-o familie bogată, originară din Manila, Filipine, însă părinții au decis să o trimită în Spania cand era adolescenta, unde a locuit în casa unchilor săi.

Vezi galeria foto

Isabel Preysler

Acolo l-a cunoscut pe Julio Iglesias, a renunțat la studii pentru el și s-au căsătorit religios în 1971, la Toledo. Cei doi au divorțat în 1978, dar aveau deja trei copii: Chabeli, Julio Jose și Enrique.

Fostul ei soț mărturisește deseori: „Isabel e atât de frumoasă și de elegantă, că-ți taie respirația. Adăugați noblețea ținutei, distincția gesturilor, și veți avea imaginea ei adevărată”.

La 62 de ani, Isabel Preysler este considerată una dintre cele mai frumoase apariții din reviste și nimeni nu crede că are anii pe care îi are. Este imaginea a numeroase firme celebre din Spania – Porcelanosa, Suárez, Ferrero Rocher, Astor, Ferrari și Mercedes – dar și din Austria, Anglia și Filipine.

Isabel Preysler

Mereu invidiată pentru prospețimea și eleganța ei, Isabel Preysler nu deține totuși secrete necunoscute lumii starurilor: frecventează aceleași centre de înfrumusețare la care merge majoritatea vedetelor și este clientă fidelă a doctorului Christian Champs, al cărui cabinet se află în centrul Madridului.

Aici, câteva injecții cu „elixirul tinereții” costă 900 de euro. Oricum, pentru Isabel banii nu sunt o problemă. Lista conturilor ei bancare este la fel de stufoasă ca cea cu bărbații din viața ei.