Isabela Iacupovici, cea mai sensibilă finalistă ”iUmor”: ”Am simţit efectiv momente de fericire pe scenă”

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:32
Isabela Iacupovici, cea mai sensibilă finalistă ”iUmor”: ”Am simţit efectiv momente de fericire pe scenă”
Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a fost trimisă de telespectatori în finala de duminică, 27 mai, de la 20.00, la Antena 1.

Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juraţilor cu un monolog de senzaţie. ”Pe scena iUmor am simţit efectiv momente de fericire,  am simţit căldura şi dragostea publicului, temere nu a existat, când sunt pe scenă intru în transă, emoţiile apar după”, spune finalista.

Isabela a visat încă din copilărie să joace, însă a ajuns să studieze la Liceul Economic din Piteşti. ”Eram artista de la contabilitate. Eram pe dinafară cu profilul liceului. Nu visam decât să dau la teatru”, povesteşte Isabela, care în 1994 şi-a îndeplinit visul, iar în ultimii ani a jucat în mai multe sitcom-uri şi are şi o colaborare cu Teatrul „Ancuta” din Ploieşti.

Pregătirea sa pentru finală şi, în general, pentru apariţia pe o scenă nu este deloc uşoară, iar actriţa ia totul în serios. ”După ce treci etapele şcolarului cu învăţatul textului şi înţelegerea logică a lui, urmează partea „organică”, interiorizată a personajului. Uneltele fiecărui actor sunt diferite. La mine funcţionează intuiţia şi experienţa mea”, explică finalista ”iUmor”.
Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul din acest sezon! Irinel şi Diana, Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei

Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câştigătorii celor 11 ediţii îşi va prezenta numărul pregătit.
Dacă în audiţii aceştia aveau nevoie de două dintre voturile juraţilor pentru a ajunge la vot în aplicaţia ”iUmor”, în marea finală, concurenţii trebuie să îi convingă pe toţi trei, altfel sunt eliminaţi. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenţilor într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câştigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.