Își planificase înmormântarea, dar medicii i-au dat o veste șoc

Apropo.ro / 25.02.2014, 13:30
Își planificase înmormântarea, dar medicii i-au dat o veste șoc
După ce a pus la punct toate detaliile pentru înmormântarea sa, medicii au răsturnat situația cu o veste uluitoare.

Deryn, în vârstă de 14 ani, din Marea Britanie suferea de o formă rară de cancer – sarcom celular Lagerhans. Medicii nu îi dădeau șanse mari de supraviețuire, mai ales că în urmă cu patru ani îl diagnosticaseră cu leucemie.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În această situație, împreună cu părinții săi a planificat propria lui înmormântare – de la haine, până la transport, ținută și muzica funerară.

În urma a patru transplanturi de măduvă, medicii au observat că băiatul a dezvoltat infecții grave în corp, iar doctorii le-au spus părinților că micuțul nu mai are mult de trăit.

La 50 de zile de la ultimul transplant, medicii care au repetat analizele au decis să-i întrerupă tratamentul. Mai avea speranță de viață doar o săptămână.

După Crăciun, la câteva zile, totul s-a schimbat în viața băiatului, ca printr-o minune. Organismul său începuse să producă celule albe, iar efectele ultimului transplant se vedeau abia acum. Bucuros de turnura situației, micuțul a postat o imagine cu el și freza lui mohawk și mesajul „Sunt în viață!”.