Își vinde virginitatea cu 780.000 de dolari, pentru o cauză nobilă!

Apropo.ro / 25.10.2012, 13:40
Virgina din imagine își caută client pentru prima noapte de amor.

Catarina Migliorini, 20 de ani, a primit o ofertă considerabilă din partea unui japonez, gata să îi cumpere virginitatea. Deși a avut trei puternici contracandidati, japonezul și-a asigurat o întâlnire cu brazilianca. Pentru virginitatea ei, studenta a avut nu mai puțin de 15 oferte tentante.

Motivul pentru care Catarina a făcut acest gest este acela de a ajuta familiile sărace care au rămas fără locuințe.

Catarina

Catarina vrea să construiască case pentru săraci

Mișcarea braziliencei a făcut înconjurul lumii, și nu puțini au fost cei care îi spun că nu este decât o prostituată.

Dacă faci asta o singură dată în viață nu te numești prostituată, așa cum dacă faci o poză uimitoare nu înseamnă că ești fotograf„, a răspuns studenta acuzațiilor.

A creat controverse și când a dezvăluit că va fi însoțită, pas cu pas, de o echipă din Australia pentru a realiza un documentar intitulat „Vrem virgini” (Virgins Wanted). A semnat cu o casă de producție, pentru acest lucru în urmă cu doi ani, care se afla în căutare de virgini.

Catarina

Catarina, studenta de 20 de ani

Am privit asta ca pe o afacere, eu sunt o romantică și cred în dragoste. Acest lucru va face diferența în cazul meu„, a mai spus brazilianca.

Catarina „va fi livrată” japonezului, care dorește să rămână anonim, la bordul unui avion. Chiar dacă ea va fi însoțită de echipa de filmare, actul sexual nu va fi înregistrat.

Catarina are și ea mici condiții: prezervativul este obligatoriu, iar jucăriile sexuale vor fi interzise în raportul lor sexual.