Ispitele masculine de la „Insula Iubirii” oferă concurentelor cele mai fierbinţi poveşti de dragoste – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 28.04.2017, 15:36
Ispitele masculine de la „Insula Iubirii” oferă concurentelor cele mai fierbinţi poveşti de dragoste - FOTO
Şase bărbaţi seducători sunt pregătiţi să le ofere concurentelor pe „Insula Iubirii”

Cea mai provocatoare şi imprevizibilă emisiune a verii, „Temptation Island – Insula iubirii” va începe luni, 8 mai, la Antena 1 cu noi poveşti a cinci cupluri care îşi testează fidelitatea şi încrederea în Thailanda. În fiecare luni şi marţi, de la ora 20:30, concurenţii vor trăi cele mai neaşteptate momente alături de ispitele care le vor fi alături, într-un decor de vis. Şi dacă bărbaţii concurenţi vor avea în jurul lor şase ispite feminine care vor folosi toate armele seducţiei, nici ispitele masculine nu se vor lăsa mai prejos.

Sexy, provocatoare, apetisante! Ele sunt ispitele feminine de la „Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO

Cei şase bărbaţi care vor avea grijă să devină întruchiparea perfectă a fanteziilor concurentelor din acest sezon spun despre ei înşişi că sunt ispitele perfecte, mai ales că trei dintre ei au deja experienţa sezonelor trecute.

Robert (26 ani) pe care telespectatorii Antena 1 îl urmăresc şi în emisiunea „2K1” în rolul de co-prezentator alături de Mirela Vaida se întoarce pe „Insula Iubirii” în ipostaza de ispită, pentru a le cunoaşte pe noile concurente. Spune că experienţa din sezon trecut  a fost una extraordinară pentru el şi l-a ajutat să se cunoască mai bine şi să înţeleagă mai mult latura sensibilă a femeilor. Antrenor personal şi foarte pasionat de sport, el se caracterizează ca fiind foarte încrezător în forţele proprii, sociabil, petrecăreţ, ambiţios şi puternic.

Sorin (31 de ani) spune despre el că este romantic, ambiţios, carismatic, punctual şi îi place foarte mult să se distreze. Telespectatorii îl cunosc deja în rol de ispită din al doilea sezon al emisiunii. Sorin este pregătit să cucereasă din nou şi spune că în acest sezon se întoarce cu şi mai multă experienţă.

Raul (37 de ani) le-a cucerit deja pe telespectatoarele Antena 1, dar şi pe concurentele din primul sezon al emisiunii. Profesor de ski si model, clujeanul revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce îşi doresc. Se caracterizează ca un om calm, sincer, sociabil, cu multă voinţă.

Andi (26 de ani) este antrenor de fitness si model şi este la prima experienţă de ispită pe „Insula iubirii”.  Spune că este ambiţios, vesel, amuzant, optimist şi este foarte pasionat de sport.

Marco (37 de ani) este antreprenor şi spune despre sine ca este simpatic, vorbeşte mult şi este energic. Italianul stabilit în România devine din acest sezon ispită pentru concurentele de pe „Insula iubirii” şi este convins că va trăi o experienţă intensă şi interesantă.

Alex (30 de ani) se consideră o persoană foarte îndrăzneaţă, pasională şi sociabilă. Îi place foarte mult să danseze şi crede că toate aceste calităţi îl recomandă ca ispita perfectă. Pentru Alex, acestă ipostază precum şi faptul că este pentru prima dată pe „Insula iubirii” înseamnă o provocare şi o experienţă nouă.