Israelianul, responsabil de furtul ultimului album al Madonnei, a fost prins (Video)

Apropo.ro / 21.01.2015, 17:32
 Israelianul, responsabil de furtul ultimului album al Madonnei,  a fost prins (Video)
În ultimul timp, tot mai mulţi artişti au avut surpriza de a-şi găsi materialele muzicale postate online, înainte de premieră oficială. Madonna, Bjork, dar şi alţi artişti au trebuit să-şi schimbe total programul de lansare al noilor albume după ce acestea au ajuns online fără niciun fel de avertisment. Din păcate, acest gen de infracţiune este tot mai des, însă Madonna a primit azi o veste bună: responsabilul de furtul albumului ei a fost găsit.
Este vorba de un israelian, de 40 de ani, care a intrat pe serverul artistei de unde a luat toate melodiile de pe albumul „Rebel Heart” şi le-a postat online. În urmă aceste acţiuni, Madonna a fost nevoită să lanseze înainte de premieră şase melodii pentru a contracara acţiunile bărbatului. Israelianul a fost arestat în Tel Aviv, în această dimineaţă. Investigaţia poliţiei din Israel a fost susţinută şi de departamentul anti-fraudă şi piraterie al biroului FBI. 
  
Bărbatul a fost acuzat oficial de furt şi acţiuni infracţionale în mediul online, iar un proces preliminar va avea loc cât mai curând pentru că bărbatului să-i poată fi prelungită perioadă de încarcerare.