Isteria falșilor viruși spulberata!

Apropo.ro / 22.01.2002, 15:34
Isteria falșilor viruși spulberata!
O gramada de zvonuri referitoare la tot felul de viruși au fost raspândite via Internet și au provocat, de-a lungul timpului, o adevarata isterie în masa. Mulți dintre dvs. au primit pe e-mail nenumarate forward-uri cu mesaje de avertizare de la prieteni, rude, colaboratori,


O gramada de zvonuri referitoare la tot felul de viruși au fost raspândite via Internet și au provocat, de-a lungul timpului, o adevarata isterie în masa. Mulți dintre dvs. au primit pe e-mail nenumarate forward-uri cu mesaje de avertizare de la prieteni, rude, colaboratori, dupa care ați intrat în hora și i-ați bombardat, la rândul dvs., pe toți cunoscuții. Vreți sa învațați cum poate fi deosebit un pseudo-virus de unul real?

www.vmyths.com este un site care nu vinde programe antivirus, alte produse sau alte servicii, ci adevarul din spatele multor farse, mituri și legende în domeniu.

Din lista pusa la dispoziție aflați care sunt, de la A la Z, așa-zișii viruși pentru care n-ar trebui sa va faceți probleme, eliberându-va cu aceasta ocazie stresul de a va gândi în permanența ca se va întâmpla ceva rau calculatorului dvs.

ProTV Magazin