Istoria se repetă! Catrinel Sandu era înşelată de doi ani. Cum a aflat?

De: Cristiana Trifu / 03.01.2018, 10:22
Istoria se repetă! Catrinel Sandu era înşelată de doi ani. Cum a aflat?
Gabriel Trifu (42 de ani) şi Catrinel Sandu (40 de ani) divorţează după 11 ani de căsnicie. Motivul separării este infidelitatea, potrivit presei mondene. Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.

Catrinel Sandu locuieşte de ani buni în America. Fosta “bebeluşă” şi-a urmat soţul, tenismenul Gabi Trifu, în Florida, acolo unde are grija de cele două feţite  Sarah şi Lara, dar şi de afacerile familiei. 

L-a prins cu cea mai bună prietenă! Adevărul a ieşit la iveală! Catrinel Sandu, despre infidelitatea lui Lucian Viziru

“Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook.
 
“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine.  Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la 180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate. ”, a declarat o sursă de încredere.
 
Fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” a mai bifat şi în trecut un eşec amoros, cu Lucian Viziru, de care s-a despărţit în 2004. Ca şi acum, şi atunci motivul despărţirii a fost tot infidelitatea. A fost înşelată de Lucian cu cea mai bună prietenă.