Italianul Fulvio Balboni se întoarce la „iUmor” pe muzica din filmul „Naşul”

De: Alexandra Necsoiu / 21.04.2017, 12:50
Italianul Fulvio Balboni se întoarce la „iUmor” pe muzica din filmul „Naşul”
Italianul Fulvio Balboni se întoarce la „iUmor”, după ce în primul sezonul nu a reuşit să convingă juriul emisiunii cu glumele sale legate de căsnicie. Atunci Mihai Bendeac i-a sugerat că i-ar fi plăcut mai mult să îl audă spunând glume despre italieni sau să fi fost îmbrăcat într-un mafiot.

Replica acestuia a fost „băi, nu e nicio problemă. Daţi trei şi data viitoare vin în mafiot”. Deşi a primit doar un „da” atunci de la Delia, el se va întoarce în ediţia de duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 plin de încredere, îmbrăcat cu un tricou cu grafica filmului „Godfather” (Naşul) şi cu celebra melodie ca fundal sonor. El îi va aduce juratei un trandafir pentru că ea a fost singura care l-a apreciat, iar lui Cheloo şi lui Mihai le va da bomboane, spunându-le „puteţi să le mâncaţi liniştiţi, nu sunt cu cianură, că la farmacie mi-a zis că trebuie reţetă”.

Ce fel de glume va spune în numărul său de stand-up, de Mihai îi va da din nou sfaturi şi Cheloo îi va spune „vă apreciez talentul de povestitor… de departe, sunteţi cel mai tare povestitor de la iUmor”, fanii acestuia vor vedea în cea de a opta ediţie a emisiunii de duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30.