Iti doresc… nimic

Apropo.ro / 14.02.2008, 11:07
Iti doresc... nimic
Sper ca astazi sa nu primesti nimic in plus fata de ieri sau alaltaieri sau saptamana trecuta. Sper sa nu te sarute mai cu foc si nici sa nu iti faca declaratii...

Sper ca astazi sa nu primesti nimic in plus fata de ieri sau alaltaieri sau saptamana trecuta. Sper sa nu te sarute mai cu foc si nici sa nu iti faca declaratii de dragoste mai infocate.


Mi-ar placea sa simti tot mirosul cafelei pe care ti-o face cu ochii carpiti de somn fiindca aseara a stat sa se uite cu tine la filmul ala SF din care nu a prins mare lucru…

Sper sa realizezi ca ajunge in fiecare zi cu 10 minute mai tarziu si pierde locul perfect de parcare fiindca tu stai cu 10 minute prea mult in baie pentru a-ti da cu rimel si gloss.

Vreau sa stii ca te suna la birou si te seaca pe mess cu toate prostioarele ("ce faci?", "ce mancam diseara?", "uite un link misto – ce dragutza e piscutza aia, nu?") doar fiindca iti simte lipsa si e un pic geloasa ca nu stie fix ce faci opt ore fara ea. Da, asa sunt femeile dar sa stii ca nu o fac din rautate ci din slabiciune fata de barbati 🙂

Trebuie sa recunosti ca daca e rece cu tine si nu e de acord sa iti trimita pupici atunci cand vorbiti la telefon din biroul sefului te "intarata" si mai tare.

Sper sa stii ca de fiecare data cand intarzie o face din cauza faptului ca nu s-a putut hotari ce outfit sa isi puna ca sa te innebuneasca si mai tare.

E adevarat ca e indragostit de calculator pana peste cap si ca viata lui nu are sens fara meciul echipei favorite dar daca privesti dincolo de micile lui "obsesii" o sa vezi ca asa ai tu timp sa te faci frumoasa si sa stai cu orele pe telefon cu mama, prietena, vecina, sefa..

Sa nu crezi ca iti doresc lucruri "de rau" sau ca iau apararea vreunuia dintre voi – nu vreau decat sa iti doresc ca in fiecare zi sa se poarte ca intr-o zi de sarbatoare: sa te inteleaga, sa aiba timp pentru tine, sa se impuna, sa accepte compromisuri… ce sa mai – sa te iubeasca!