Îţi mai aminteşti de frumoasa Sue Ellen din „Dallas”? Cum arată acum Linda Gray, la 75 de ani

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2016, 08:48

Îţi mai aminteşti de frumoasa Sue Ellen  din
Sue Ellen a fost cel mai iubit personaj din serialul Dallas, iar viaţa actriţei care a interpretat-o a cunoscut la fel de multe suişuri şi coborâşuri. ”Viaţa mea a fost bună, rea, dureroasă şi tragică”, concluzionează actriţa într-o propoziţie cei 75 de ani pe care îi are.

Deşi multe femei trecute de 70 de ani îşi arată vârsta, Linda este o femeie frumoasă şi are un corp de invidiat astfel că poate spune lejer că abia a împlinit 50 de ani. ”Nu am nicio operaţie estetică pentru că mi-a fost frică. Am încercat o singură dată Botoxul, dar am renunţat la el”.

Când a primit rolul lui Sue Ellen, Linda a trebuit să ia o decizie grea: să plece de acasă timp de 2 luni şi să-i lase singuri pe cei doi copii care avea doar 11, respectiv 13 ani.

”Aş fi putut să refuz oferta, dar am făcut tot ce am putut ca totul să fie bine pentru toată lumea. Am făcut mâncare atât de multă încât am umplut 60 de caserole şi le-am pus la congelator”. Serialul a avut un secces atât de mare, încât nimeni nu a fost pregătit să devină foarte celebru peste noapte.
Linda Gray a prins curaj, a divorţat de soţul ei, regizorul şi fotograful Ed Thrasher, cu care s-a măritat de tânără, pe când avea 21 de ani, şi a mers mai departe singură alături de cei doi copii.
”După noaptea nunţii am crezut că sunt o femeie matură şi că pot face faţă unei căsnicii, dar mai târziu mi-am dat seama că mă înşelasem. Ed m-a lăsat în camera de hotel toată ziua următoare pentru că avea treabă. Atunci s-a instalat un munte de gheaţă între noi care a rămas aşa timp de 21 de ani. Am încercat să-mi salvez căsnicia de nenumărate ori, dar nu a mers. După 21 de ani mi-am făcut curaj şi am divorţat”, povesteşte actriţa în cartea ei.